Flaming Skies

Young Revolution


Address

Bacău, România

Despre

FLAMING SKIES a fost formată, în vara anului 2019, de 4 liceeni din Bacău care activau în cadrul asociației Brothers of Rock, înființată din inițiativa unui grup de tineri pasionați de muzică. Flaming Skies încearcă mereu să facă ceva nou, combinând elemente ale mai multe stiluri, dar găsesc influențe și inspirație la multe trupe consacrate, cum ar fi Of Mice and Men, Goodbye to Gravity și Lamb of God.

BATTLEGROUND este prima piesă compusă de trupă, după doar două luni de repetiții împreună și este foarte apreciată de public în concerte. E vorba despre greutățile din lumea în care trăim, despre a nu te da bătut și a arăta lumii ca poți să faci o diferență, așa cum transmit în refren: “That I can make a difference/ And I can touch the skies/ Throughout their resistance/ We break out the ice”. Battleground a însemnat prima noastră difuzare la radio, în emisiunea Studio Rock realizată de Lenți Chiriac.

AUTOPSY este o autopsie a prezentului, o cădere în fața presiunilor societății, în care singurul lucru care poate fi făcut este să așteptăm  “eliberarea”: “Now that we’re here/We cannot choose/We just bear and/ Let them cut us loose”  . Piesa a fost difuzata la Wacken Radio, postul de radio official al celui mai cunoscut festival de metal din Europa, Wacken Open Air.

LOCKED UP este prima piesă produsă în totalitate de ei de la inceput până la final - înregistrat, mixat și master, scrisă într-o perioadă incertă, în care au încercat să profite de situație și să rămână creativi, dar și în siguranță, fără să fie într-o sală de repetiții.
Ca și până acum, au vrut să transmită prin muzică ceea ce simt. Locked Up este o piesă despre oprimare, despre întrebari fără răspuns, despre dorințe pe care nu le putem împlini și lucruri pe care nu le putem spune. Locked Up este o reacție la limitările impuse de societate, de regulile stabilite aleatoriu și care de multe ori se dovedesc a fi greșite și uneori, chiar de sine în fața unei lumi care judecă orice gest sau gând ieșit din tipar.

FLAMING SKIES sunt:
Bogdan Pralea- voce și chitară
Matei Racoveanu- chitară 
Raluca Ababei- bass
Rareș Bibire- tobe

Video

Alte sugestii

Dark Rose

Young Revolution

Alex Petrenchi

Young Revolution

Transilvanian Frost

Young Revolution

The Unknown

Young Revolution

Revolver

Young Revolution