Andrei Cerbu & The Rockin' Groove


Despre

Totul a început când Andrei Cerbu, chitară solo și voce, și Alexandra Dodoi, solista principală, s-au întâlnit pentru prima dată. Alexandra cânta piese blues pe YouTube, iar Andrei a văzut un potențial deosebit în ea. Nu a greșit, din moment ce amândoi i-au iubit atât de mult pe Beth Hart și pe Joe Bonamassa. Nu știau insa  că vor pune bazele unei trupe tinere foarte promițătoare. După câteva cover-uri și câteva cercetări indelungate, au reușit să adune cei mai minunasți colegi de trupă din toate timpurile.

După primul lor cover, The Rockin 'Groove a impresionat pe toată lumea. Succesul primelor lor piese le-a oferit ocazia și onoarea de a cânta live în fața a mii de oameni în cel mai bun festival de blues din România, „Open Air Blues Festival Brezoi”. Aceasta a fost de fapt prima lor cantare live și au primit o aclamare critică, toată lumea intrebandu-se de unde provin acest tineri talentati si de unde pot sa cumpere albumul lor.

Reputația lor le-a adus ocazia de a fi invitați să cante la București. Mai mult, chiar au fost chemați la cel mai bun post de radio din România „Rock FM” pentru a fi întrebați cum s-a întâmplat totul. Gazda chiar a lansat o provocare pentru The Rockin 'Groove, pentru a aduce un album la masă. Provocarea a fost acceptată și prima piesă originală intitulată „Another Day” a fost lansată o lună mai târziu pe canalul de YouTube al lui Andrei.

Succesul primului lor concert nu a fost în zadar, scena românească Blues fiind total șocată de această trupă nouă, promițătoare și foarte tânără. Un mic turneu a fost la orizont, cu The Rockin 'Groove ca headliners la fiecare concert. Chimia a început să apara între membrii trupei în timp ce cântau în diferite orașe în fiecare weekend.

Concertul de la București a fost, fără îndoială, una dintre cele mai bune spectacole în direct, mulțimea fiind atât de emoționată încât a cântat chiar alături de ei. Această experiență a culminat cu cea mai mare realizare dintre toate. Plus, Rockin 'Groove este onorat sa detina titlul de “Revelatia Anului”, premiu dat de fundatia Muzza la Hard Rock Café.

Video

Alte sugestii

Dark Rose

Young Revolution

Alex Petrenchi

Young Revolution

Transilvanian Frost

Young Revolution

The Unknown

Young Revolution

Revolver

Young Revolution