The Unknown

Young Revolution


Address

Craiova, România

Despre

Salut, noi suntem trupa The Unknown din Craiova. Suntem impreuna de 1 an si jumatate si in acest timp am creeat un colectiv unit si solid, ce se bazeaza pe prietenia dintre noi si pasiunile comune. Ne descriu riff-urile armonioase, bassul groove si ritmurile puternice de tobe, toate astea imbinandu-se cu o voce feminina calda dar puternica.
 
Membrii trupei:
 
Caroline Ionita:
Neata, eu sunt Caro solista trupei si pasiunea mea de cand ma stiu este muzica. De la varsta de 6 ani iau lectii de canto, iar de 3 ani am descoperit muzica rock. O data cu descoperirea acestui gen a aparut si dorinta de a face parte dintr-o trupa rock.
 
Mihnea Andrei:
Ceau, numele meu e MIhnea si sunt unul dintre cei 2 chitarsiti ai trupei. Sunt membru  inca de la inceputurile ei. Eu cant la chitara ritmica dar asta nu ma opreste din a interpreta solo-uri si solistici. Prelucrarea riffurilor si compunerea lor este treaba mea, majoritatea instrumentalului din piese fiind opera mea.
 
Bogdan Enache:
Hei, eu sunt celalat chitarist al trupei, pe numele meu Bogdan Enache. Chitara este pasiunea mea si cant de 6/7 ani. Treaba mea este sa compun solo-uri atat dulci si chatchy cat si agresive si rapide. Uneori ma mai bag peste Mihnea si mai compun cateva riffuri puternice.
 
Matei Chirigiu:
Hello, eu ma numesc Matei si sunt unul dintre membrii fondatori al trupei. Eu cant la chitara bass si sunt elementul groove din trupa. Chiar daca nu ma aud asa de tare ca ceilati colegi ai mei sunt cel care ii uneste pe scena si face totul sa sune mai placut.
 
Alex Safciu:
Noroc, eu sunt Alex, bateristul, practic eu sunt motorul si metronomul trupei.Eu dau ritmul pe care toata lumea il respecta. Poate parea ciudat dar eu nu am inceput pe tobe, ci la inceput eram chiar chitaristul solo, dar am descoperit ca tobele ma atrag mai mult decat compusul si interpretatul solo-urilor.

Alte sugestii

Dark Rose

Young Revolution

Alex Petrenchi

Young Revolution

Transilvanian Frost

Young Revolution

Revolver

Young Revolution

Overbeat

Young Revolution