Revolver

Revolver


Address

Sibiu, România

Despre

Membrii trupei Revolver sunt Dragoș Rădulescu (voce), Ștefan Marcu (chitară, voce), David Neacșu (chitară), Luca Barbu (bass, keyboards, voce) și Haris Mureșan (tobe). Sunt din Sibiu și, pe lângă muzică, sunt mari amatori de skate și xbox. 

Trupa s-a lansat în 2015 cântând cover-uri AC/DC, Metallica, Papa Roach sau Rage Against the Machine, dar acum 2 ani au început să-și compună și să cânte piesele proprii.   

Deși când au început erau niște copii (media de vârstă a trupei era de 9 ani), au continuat să muncească foarte mult pentru fiecare piesă și pentru fiecare concert. Petrec foarte multe ore în sala de repetiții și consacră multe ore studiului individual, majoritatea cântând la mai multe instrumente. În ultimul an au luat o pauză de la concerte pentru a se dedica compoziției și muncii de studio. 

De-a lungul scurtei lor evoluții în concerte, s-au bucurat de multă susținere din partea celor care cred în trupele tinere: au avut parte de experiențe extraordinare urcând pe câteva scene mari, alături de cele mai cunoscute trupe rock din România: în martie 2018 au cântat la Sala Palatului din București în deschiderea concertului aniversar ”Cargo – 33 ani”, iar în mai, același an, au participat la semifinala ”Wacken Metal Battle”. A mai cântat la ”StudentFest” în Timișoara alături de Bucovina (2018) și la ”Iubim 2 Roți” (2018, 2019) în București, unde au urcat pe aceeași scenă cu ZOB și Cargo.

În septembrie 2018 au cântat în Sibiu în deschiderea concertului Trooper, la Sibiu Guitar Meeting, iar în iulie  2019 au susținut un concert tot la Sibiu, în cadrul evenimentului Young Revolution – SGM.

Primul lor single „Sclav” s-a bucurat de un succes neașteptat, mai ales că „videoclipul” încărcat pe YouTube a fost o improvizație de buget zero: „Este mult spus videoclip, am adunat repede niște fotografii și o inregistrare de la sala de repetitii, ca sa fie o imagine împreună cu muzica. Am putut arăta lumii întregi cine suntem noi. Cu mari emoții, pentru că nu știam cum va fi primită piesa. Mesajele pe care le-am primit însă ne-au dat încredere în noi, așa că mergem mai departe!”. 

Video

Alte sugestii

Dark Rose

Young Revolution

Alex Petrenchi

Young Revolution

Transilvanian Frost

Young Revolution

The Unknown

Young Revolution

Overbeat

Young Revolution