Turul zilei 3 la Sibiu Guitar Meeting


V-am pregătit o nouă serie de recomandări pentru #Ziua3 ⤵ Nu știm cum au trecut deja primele 2 zile din Sibiu Guitar Meeting, dar știm sigur că nu vrem să ratați ceva important fix astăzi, în ultima zi de festival! 😄

În prima parte a zilei te invităm în Muzeul Astra, de la ora 11:00, să bifezi tot ce n-ai reușit să faci până acum și să explorezi frumusețea satelor autentice de altădată. Lasă-te purtat pe ulițele cu farmec și descoperă povestea gospodăriilor.

Odată ajuns în 📍 #ZonaTârguldeȚară îți recomandăm să faci un popas la Expoziția handmade, iar dacă simți că nu te poți despărți de un obiect, să știi că îl poți lua cu tine acasă, fiind o expoziție cu vânzare.

Forfotă este însă și în 📍 #ZonaBorntoPlay, unde copiii pot testa instrumente sau pot participa la Clasa 0 de Chitară, ori la ateliere de percuție, creație sau confecționare de jucării din lemn.

După-masă ne mutăm în oraș, mai exact în Piața Mică, în cea de-a doua locație #GuitarMeeting. Este prima dată când facem o astfel de tranziție sat-oraș și credem că reconectarea cu ritmul urban va fi benefică. Aici sunt programate de la ora 17:00 concertele din seria #YoungRevolution, iar seara se încheie cu un concert Antract.

Printre momentele muzicale, te poți bucura și de atmosfera creată de Festivalul Luminii printr-o mulțime de gulguțe aprinse (cutiuțe de hârtie, obținute prin pliere, ce adăpostesc lumânări). 🕯 Va fi, cu siguranță, o imagine pe care n-o vei uita prea ușor.

La finalul zilei, sperăm ca experiențele frumoase din festival să fi fost atât de puternice, încât să se fi impregnat pentru mult timp în mintea voastră, ca amintiri. 😃 Ne revedem curând, la #Timișoara!

Alte sugestii

ASTĂZI punem mâna pe chitară în Cluj-Napoca!
Acces chitariști și public larg la Pune Mâna pe Chitară Cluj
#Ziua2 la Timișoara Guitar Meeting
#Ziua1 la Timișoara Guitar Meeting
Acces chitariști și public larg la Timișoara Guitar Meeting