Turul zilei 2 la Sibiu Guitar Meeting


Pe cât de mult ne-a plăcut prima zi la Sibiu Guitar Meeting, pe atât de nerăbdători suntem să deschidem oficial #Ziua2. Iată ce poți face la Muzeul Astra! ⤵

Astăzi este ziua cea mare, cea în care nimeni nu ar trebui să lipsească de la #ConcertulManifest. La ora 17:00 ne vedem cu toții la Scena de pe lac, unde chitariștii din toată țara vor face cel mai fain spectacol. 🎸🎸🎸 Imaginea de final cu sute de chitare în aer ne lasă mereu fără cuvinte și trebuie văzută pe viu.

Până atunci, ai însă atât de multe de văzut și de făcut, începând cu ora 11:00. Fiecare colț din Muzeul ASTRA vibrează, iar tu și cei dragi vă puteți bucura de toate. 🌿 Trebuie doar să-ți planifici bine timpul și să știi ce-ți dorești.

Pentru copii, #ZonaBorntoPlay de la la Etno Tehno Parc e raiul pe pământ. 🎨🥁 Am pregătit Clasa 0 de Chitară, Vânătoare de comori, Face painting și o mulțime de ateliere faine de creație, testare instrumente, percuție, confecționare jucării din lemn și pictură pe șevalet. Nici măcar o secundă de plictiseală!

#ZonaTârguldeȚară, în schimb, este potrivită pentru întreaga familie. 👪 Participă la Atelierul Flower Sounds, fă-ți o amintire la Photobooth, explorează zona muzeului într-un super Treasure Hunt organizat de cercetași special pentru chitariști, de la 12:30 și trage-ți sufletul apoi la #BookCorner-ul Cărturești. Tot aici te poți bucura de cea mai faină expoziție tematică - #GuitarAfterLife, în care exponate sunt obiecte unice create cu pasiune și inspirație din chitare vechi, recondiționate. Îți vine să le iei pe toate acasă și ce crezi, chiar poți, pentru că sunt de vânzare. 🙂

Dacă ți s-a făcut poftă de muzică, să știi că ai ce asculta! 🎤 Ți-am pregătit la #ScenaFolk concerte de zi cu Mircea Vintilă, Emeric Imre & Marius Roje și artiști tineri din cadrul #YoungRevolution, iar seara o încheiem cum nu se poate mai bine - Vița de Vie în concert live la Scena de pe lac, de la ora 21:00.

O zi plină, plină de experiențe cu adevărat memorabile!

Alte sugestii

ASTĂZI punem mâna pe chitară în Cluj-Napoca!
Acces chitariști și public larg la Pune Mâna pe Chitară Cluj
#Ziua2 la Timișoara Guitar Meeting
#Ziua1 la Timișoara Guitar Meeting
Acces chitariști și public larg la Timișoara Guitar Meeting