Înscrie-te la Guitar Meeting 2022 în Sibiu, Timișoara și Cluj


Hai și tu în turneul #GuitarMeeting - cea mai faină experiență pe care o poate avea un chitarist!

Vino la maratonul de evenimente din Timișoara, Sibiu și Cluj-Napoca - cele 3 orașe în care ne-am propus să poposim pentru cântări unice, să ridicăm împreună chitara-n aer și să ne bucurăm de experiențe care ne vor reconecta unii cu alții:

  • Între 9-11 septembrie ne vedem la Sibiu, în locația perfectă a Muzeului Astra, unde ne vom bucura în tihnă, în mijlocul naturii, de atmosfera autentică a satelor de altădată, de artiști faini și activități la tot pasul.
  • Ajungem apoi la Timișoara, între 30 septembrie și 2 octombrie, unde ne conectăm prin muzică la valorile și frumusețile Banatului. Va fi un show complet cu mult public și mulți chitariști pe metru pătrat, cum sigur nu s-a mai văzut.
  • La final, poposim între 14-16 octombrie în Cluj-Napoca, în capitala tinerilor. Centrul orașului va răsuna puternic pe acorduri de chitară și concerte cu artiști mari, de care ne vom bucura cu toții.

🎸 Fii #GuitarNomad 🎸

Alătură-te la toate cele 3 evenimente, completează pașaportul Guitar Nomad în fiecare oraș și vei primi la final un super cadou de colecție, care sigur o să-ți placă!


Completează unul dintre formularele de mai jos pentru înscrierea individuală sau de grup, iar locul tău pe marea scenă #GuitarMeeting va fi asigurat în avans. 🤘

Bine de știut

❗ Înscrierile și biletele sunt dedicate exclusiv chitariștilor participanți. Publicul larg și aparținătorii vor putea participa la evenimente conform anunțurilor viitoare pe care le facem.
❗ Locul chitariștilor va fi asigurat doar după achiziționarea validă a unui pachet prin platforma de ticketing și după completarea și trimiterea formularului de înscriere.
❗ Chitariștii pot opta pentru pachetele Standard, Gold și Diamond în momentul achiziționării biletului, ori pentru un pachet comun pentru toate cele 3 orașe.
⚡ ÎNSCRIERE INDIVIDUALĂ ⚡ ÎNSCRIERE GRUPURI

Alte sugestii

Înscrie-te la Guitar Meeting 2022 în Sibiu, Timișoara și Cluj!
Înscrie-te la Guitar Meeting 2021!
Înscrie-te la Guitar Meeting 2021
Înscrie-te la Sibiu Guitar Meeting 2020
Înscrie-te la Sibiu Guitar Meeting 2020