Astăzi deschidem porțile Sibiu Guitar Meeting


🎸 Acces chitariști

CHECK-IN-ul chitariștilor începe vineri, 9 septembrie, între orele 15:00-20:00 și continuă sâmbătă, 10 septembrie, între orele 11:00-17:00, la intrarea principală a Muzeului ASTRA (Poarta I, Pavilionul Muzeal Multicultural). Aici veți găsi cele 2 căsuțe de check-in și tot de aici va începe distracția.
DETALII ACCES CHITARIȘTI

👥 Acces public larg

Intrarea în zona de festival din Muzeul ASTRA se face prin achiziționarea unui bilet de o zi sau prezentarea unui abonament. Biletele pot fi achiziționate online de pe site-ul Muzeul ASTRA și fizic de la casieria principală a Muzeului în aer liber din Dumbrava Sibiului, poarta I, Pavilion Muzeal Multicultural. În Piața Mică, în schimb, accesul este liber.
DETALII ACCES PUBLIC

🗓️ Programul de evenimente

Anul acesta, programul Guitar Meeting este mai bogat ca oricând: Concertul Manifest cu 500 de chitariști, concerte cu trupe și artiști mari rock și folk, concertele Young Revolution cu trupe tinere din toată țara și 2 zone de activități în Muzeul ASTRA care vor vibra timp de 3 zile.

Programul poate suferi modificări din cauza vremii sau din alte motive, iar schimbările majore vor fi anunțate în aplicația Pune Mâna pe Chitară și pe pagina de Facebook.
PROGRAM COMPLET

🚩 Harta zonei de festival

🚍 Transport și 🅿️ Parcare

Anul acesta vă încurajăm să veniți cu buzul la Sibiu Guitar Meeting, în Muzeul ASTRA.
Tursib a prelungit pentru voi orele de circulaţie şi frecvenţa traseului 13, care leagă stațiile Gară și Muzeul ASTRA, în zilele de vineri, 9 sept. și sâmbătă, 10 sept.

Dacă optați pentru mașina personală, puteți folosi parcarea Muzeului ASTRA.

Alte sugestii

ASTĂZI punem mâna pe chitară în Cluj-Napoca!
Acces chitariști și public larg la Pune Mâna pe Chitară Cluj
#Ziua2 la Timișoara Guitar Meeting
#Ziua1 la Timișoara Guitar Meeting
Acces chitariști și public larg la Timișoara Guitar Meeting