Seri acustice cu Adrian Despot & Cezar Popescu, Trooper, Mircea Vintilă și Emeric Imre, în cadrul Sibiu Guitar Meeting


În acest weekend, 18-20 septembrie 2020, are loc cea de-a șasea întâlnire a chitariștilor din România - Sibiu Guitar Meeting #Legacy, în Piața Habermann. În cadrul festivalului sunt organizate și 4 concerte acustice, susținute de unii dintre cei mai apreciați artiști români de muzică rock și folk.

Sibiu Acoustic Nights aduce publicului sibian, consumator de muzică bună, o serie de 4 concerte unplugged desfășurate în aer liber, de vineri până duminică.

Adrian Despot și Cezar Popescu (Vița de Vie)

Vineri, 18 septembrie, Adrian Despot și Cezar Popescu de la Vița de Vie deschid seria concertelor, prin spectacolul “Acu2tic”, care va avea loc pe terasa Joyme Pub din Sibiu, începând cu ora 21:00 (acces locație: 19:30). Cei 2 artiști au pregătit o selecție de piese cunoscute din cariera lor de aproape 25 de ani, pe care le vor interpreta la rece, la chitară și voce. Există 4 categorii de acces, iar ultimele bilete disponibile se vând pe platforma online IaBilet.ro.
Cumpără bilet

Trooper

Începând de sâmbătă, 19 septembrie, concertele se mută în Piața Habermann, acolo unde vor avea loc și restul activităților de la Sibiu Guitar Meeting 2020. După Concertul Manifest programat la ora 18:00, la care participă 300 de chitariști din toată țara, se va desfășura concertul acustic al formației Trooper. Începând cu ora 21:30, artiștii vor transpune energia celor mai cunoscute piese rock ale trupei în momente acustice, chitară-voce, pline de emoție. Ultimele bilete se pot achiziționa de pe platforma online IaBilet.ro. În seara evenimentului, prețul biletelor va fi de 35 lei.
Cumpără bilet

Mircea Vintilă și Emeric Imre

În încheiere, duminică, 20 septembrie, artiștii folk Mircea Vintilă și Emeric Imre vor susține fiecare câte un concert cu un repertoriu vast, format din cântece știute și iubite de-o viață. Cei 2 artiști îndrăgiți de public vor cânta în Piața Habermann, de la ora 19:00, iar ultimele biletele comune de acces pentru ambele concerte pot fi cumpărate de platforma online IaBilet.ro. În seara evenimentului, prețul biletelor va fi de 40 lei.
Cumpără bilet

Alte sugestii

Clarificări ACCES public larg și chitariști
Check-In chitariști la Concertul Manifest 2021
Super premii la tombola de la Concertul Manifest
Ultima zi de înscrieri la Masterclass-uri!
Tema Guitar Meeting în 2021: #Experience