Guitar After Life


Câte vieți are o chitară?
 
Dacă și tu ai pe acasă, în pivniță, sub pat sau prin cămara bunicii o chitară nefuncțională, acum e momentul să o readuci la viață.

Colectăm chitare din toată țara cărora să le dăm o nouă viață:
  1. În cadrul 𝑷𝒂𝒊𝒏𝒕𝒆𝒅 𝑺𝒐𝒖𝒏𝒅𝒔, campanie prin care elevii Liceului de Artă din Sibiu o să picteze / graveze / deseneze chitarele trimise de voi;
  2. În cadrul 𝑮𝒖𝒊𝒕𝒂𝒓 𝑨𝒓𝒕 𝑪𝒓𝒂𝒇𝒕, prin care chitarele pe care ni le trimiteți vor fi transformate în noi obiecte decorative (precum veioze, cuiere, noptiere etc.), pe principiul do-it-yourself.

La final, vă invităm la o expoziție în cadrul Sibiu Guitar Meeting 2020, unde o să admirăm împreună rezultatele voastre creative.

𝑪𝒆 𝒕𝒓𝒆𝒃𝒖𝒊𝒆 𝒔𝒂̆ 𝒇𝒂𝒄𝒊 𝒅𝒂𝒄𝒂̆ 𝒗𝒓𝒆𝒊 𝒔𝒂̆ 𝒑𝒂𝒓𝒕𝒊𝒄𝒊𝒑𝒊:
  •  Să te asiguri că ai o chitară pe care vrei să ne-o trimiți și de care nu îți e (foarte) greu să te desparți emoțional;
  • Să completezi formularul de înscriere de aici: http://bit.ly/guitar-after-life
  • Ulterior, noi vom lua legătura cu tine pentru a stabili toate detaliile logistice (cum facem cu transportul, manipularea etc.);
  • Dacă te simți inspirat, poți să fii chiar tu artistul care dă o nouă viață chitarei tale: o poți picta / desena / grava sau transforma într-un obiect decorativ inedit și să ne-o trimiți pentru a fi expusă în cadrul expoziției.

Cele mai inspirate creații vor fi premiate.

Primim chitarele de la voi până cel târziu pe data de 15 septembrie, iar pe 19 septembrie deschidem larg porțile expoziției. Hai să dăm o nouă viață chitarei tale!

Alte sugestii

Clarificări ACCES public larg și chitariști
Check-In chitariști la Concertul Manifest 2021
Super premii la tombola de la Concertul Manifest
Ultima zi de înscrieri la Masterclass-uri!
Tema Guitar Meeting în 2021: #Experience