Concertul Manifest 🔴 LIVE


Prieteni, în contextul actual în care numărul maxim de persoane din perimetrul festivalului este limitat la 500, conform reglementărilor în vigoare, venim cu o veste bună: pentru prima dată, 𝗖𝗢𝗡𝗖𝗘𝗥𝗧𝗨𝗟 𝗠𝗔𝗡𝗜𝗙𝗘𝗦𝗧 𝗦𝗘 𝗩𝗔 𝗧𝗥𝗔𝗡𝗦𝗠𝗜𝗧𝗘 𝗜𝗡𝗧𝗘𝗚𝗥𝗔𝗟  𝗟𝗜𝗩𝗘, 𝗣𝗘 𝗙𝗔𝗖𝗘𝗕𝗢𝗢𝗞!

Chiar dacă fizic poate nu veți fi alături de noi, ne dorim să vă puteți bucura cu toții de spectacolul chitariștilor, din acest an.  Evenimentul începe mâine (19 septembrie), la ora 18:00 și va putea fi urmărit gratuit, în direct aici, pe pagina Pune mana pe chitara.

Dați vestea mai departe!

Maximul de 500 de locuri nu ar fi fost de ajuns nici măcar pentru toți chitariștii anunțați că vor participa, astfel că am fost nevoiți să împărțim locurile disponibile între participanții direcți (300) și public (părinți, însoțitori), organizatori, artiști, voluntari etc.
Ne bazăm pe înțelegerea voastră și vă asigurăm că a fost singura variantă posibilă de desfășurare a evenimentului din acest an.

Să ne bucurăm de muzică!

<iframe id="ls_embed_1600587344" src="https://livestream.com/accounts/3312258/events/9306440/videos/211148812/player?width=640&height=360&enableInfo=true&defaultDrawer=&autoPlay=true&mute=false" width="640" height="360" frameborder="0" scrolling="no" allowfullscreen> </iframe>
👍 LIKE paginii de Facebook Pune Mâna pe Chitară

Alte sugestii

Participanții de la Masterclass Chitarist 2.0, în colaborare
Acces Concert Manifest
Seri acustice cu Adrian Despot & Cezar Popescu, Trooper, Mircea Vintilă și Emeric Imre, în cadrul Sibiu Guitar Meeting
Chitarist 2.0 - Workshop de creație și producție la Sibiu Guitar Meeting
Concert Manifest Online