Acces Concert Manifest


🔹 Acces locație

Locația Concertului Manifest de la Sibiu Guitar Meeting este Piața Habermann din Sibiu, pe strada Berăriei, nr. 4 - în vecinătatea parcării de la Teatrul "Radu Stanca".

Va exista o singură cale de acces pietonal în perimetrul evenimentului - zona dinspre Parcarea Teatrului "Radu Stanca" și o singură zonă de ieșire - zona înspre str. Dobrun.

Accesul la festival se face exclusiv pe bază de bilet/rezervare/invitație. La atingerea numărului maxim admis de 500 de persoane aflate în perimetru, organizatorii își rezervă dreptul de a limita accesul participanților.

🔹 Ore de acces

Vă rugăm insistent să respectați orele de acces, pentru a păstra un flux fluid la intrare și pentru ca toți participanții să își ia în primire locurile la timp, înainte de începerea evenimentului.

  • Chitariștii vor intra în locație în intervalul orar 16:00-17:30, primul pas fiind realizarea Check-In-ului în zona dedicată de la intrare, apoi se vor așeza pe locul lor. Check-in-ul se poate face și mai repede, începând cu ora 13:00.
  • Publicul va intra în locație în intervalul orar 16:30-17:30. Fiecare persoană își va ocupa locul dintre cele puse la dispoziție de organizatori.
La ora 17:30 poarta de acces se va închide, iar accesul participanților va fi interzis.

🔹 Măsuri de siguranță

  • Toți participanții vor trece la intrarea în perimetrul festivalului printr-un triaj epidemiologic (măsurarea temperaturii și notarea datelor de identificare) și se vor dezinfecta pe mâini.

  • Purtarea măștii de protecție pe parcursul evenimentului este mai mult decât o recomandare. Mizăm pe responsabilitatea voastră și vă rugăm insistent să vă protejați pe voi și pe alții prin purtarea măștii de protecție, dar și prin folosirea dezinfectanților puși la dispoziție de organizatori.

  • Distanța între participanți trebuie respectată pe toată perioada evenimentului. În cazul părăsirii locului, publicul sau chitariștii trebuie să se asigure că respectă distanța rezonabilă față de alți participanți (1,5 m). Organizatorii marchează corespunzator inclusiv gradenele și treptele pentru a păstra distranța de siguranță.

  • Chitariștii și publicul își vor păstra locurile pe scaune (poziționate de organizatori la limita impusă de lege) pe toată durata evenimentului. Nu va fi permisă deplasarea către scenă din motive de siguranță, dar evenimentul va fi surprins foto-video de către organizatori, iar toate materialele vor fi disponibile online.

  • Scaunele și porțile de acces sunt dezinfectate, iar organizatorii asigură permanent substanțele și materialele de curățenie/igienizare necesare în locație.

Alte sugestii

Clarificări ACCES public larg și chitariști
Check-In chitariști la Concertul Manifest 2021
Super premii la tombola de la Concertul Manifest
Ultima zi de înscrieri la Masterclass-uri!
Tema Guitar Meeting în 2021: #Experience