Concert Manifest


Data și ora:
Bilete:
bilet de intrare la Muzeul Astra
Gazdă:

Strada Pădurea Dumbrava nr. 16, Sibiu, România

Despre

𝗖𝗼𝗻𝗰𝗲𝗿𝘁𝘂𝗹 𝗠𝗮𝗻𝗶𝗳𝗲𝘀𝘁 de sâmbătă, 18 septembrie, ora 17:00, de la Muzeul Astra va încununa munca chitariștilor din toată țara, la Guitar Meeting 2021 #Experience. Va fi cel mai spectaculos și emoționant moment al întregului festival, atât pentru participanți, cât și pentru publicul larg!

În cadrul marelui concert, sute de chitariști vor cânta în același timp un playlist format din 17 piese folk-rock, românești și internaționale, multe dintre ele fiind interpretate chiar împreună cu autorii acestora.

Pentru prima dată la Guitar Meeting, membrii trupei Bucovina vor urca pe scenă pentru a cânta bine-cunoscutele piese „Straja” și „Spune tu vânt” alături de participanți, iar trupa Cargo va da tonul unor momente muzicale cu adevărat speciale, dedicate pieselor „Românie te strig” și „Zi de Zi”. Și-au mai anunțat prezența la eveniment membrii Trooper, foarte iubiți de publicul rock din Sibiu, cunoscutul artist Mircea Vintilă și Paul Radu de la Antract, cu toții impresionați de amploarea și emoția transmisă la edițiile trecute ale Concertului Manifest.

Alături de ei, vor mai participa o serie de artiști locali, prieteni ai festivalului, printre care Sofia Murăruș, Adrian „Moldo” Moldovan, Florin Thomits și Cătălin Onețiu la voce, respectiv band-ul format din Ilie „Manole” Vlad - chitară, Dragoș Zaplitnei - bass, Tinel Mureșan - tobă, Haris Mureșan - tobă.