Acces Guitar Meeting 2021


Întrebarea tot mai frecventă „Cum se face accesul?” își găsește acum răspunsuri. Vezi mai jos tot ce trebuie să știi dacă plănuiești să vii la #GuitarMeeting în Muzeul Astra din Sibiu, în calitate de chitarist, însoțitor sau simplu spectator.

🎸 CHITARIȘTII

Voi, cei care v-ați visat un an întreg la Concertul Manifest din 18 septembrie, vă puteți cumpăra un pachet de acces de pe bit.ly/BileteGM2021. Mai avem doar câteva locuri disponibile!

Biletul asigură intrare în locație în toate cele 3 zile, dar și câte un kit cu tot felul de surprize personalizate: brățară, pană, tricou, hanorac etc.

E important să completați și formularul de înscriere din aplicația mobilă Pune Mâna pe Chitară, doar așa înregistrarea va fi completă, iar toată lumea va fi fericită și cu un loc asigurat! 

🎸 PUBLICUL LARG și ÎNSOȚITORII

Ambele tipuri de public vor avea acces în locație pe baza simplei achiziționări a unui bilet de intrare în Muzeul Astra, în fiecare zi de festival. Altfel spus, plătiți intrarea pentru o zi în cel mai mare muzeu in aer liber din Europa, dar vă puteți bucura și de super concerte cu Bucovina, Cargo și alte trupe, activități faine, proiecții de filme, zone de relaxare în natură și mai ales de vibe-ul de festival de care tuturor ne-a fost tare dor.

Există și varianta de a achiziționa biletul de intrare pentru un însoțitor odată cu biletul chitaristului participant. În acest caz, selectați din platforma de bilete opțiunea Family.
 
Atenție: Biletele de pe IaBilet.ro sunt destinate exclusiv chitariștilor participanți, nu publicului larg!

🎸 LIMITĂRI ALE ACCESULUI

Nu știm ce va fi la data evenimentului, dar ne punem toate gândurile bune să fie totul în regulă. Este important de știut că accesul la Guitar Meeting va fi condiționat de normele în vigoare între 17-19 septembrie, așa că hai să fim precauți cu noi și restul din jur!

Știm în schimb care sunt regulile impuse acum și vă sugerăm să le citiți cu mare atenție, pentru a știi exact în ce situație vă aflați: 
  • Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare
  • Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore
  • Persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.

❗ Zonă de testare rapidă, la intrarea în locație

Sâmbătă, între orele 12.00 și 17.00, am pregătit o zonă de testare rapidă pentru cei care vă doriți să intrați la festival, dar nu vă încadrați în situațiile care vă permit accesul.

Cortul de testare este amplasat în zona de Check-In de la intrarea în Muzeul Astra, iar testele de fac contra cost.

Alte sugestii

Clarificări ACCES public larg și chitariști
Check-In chitariști la Concertul Manifest 2021
Super premii la tombola de la Concertul Manifest
Ultima zi de înscrieri la Masterclass-uri!
Tema Guitar Meeting în 2021: #Experience